Schoonheid, puur en simpel

Sinds 2012 zit het merk OGX Beauty in ons assortiment. Zij staan voor hun eigen manier van schoonheid, wat zich uit in exotische ingrediënten, de vorm van de flessen en hun zoektocht naar duurzaamheid. Ze begrijpen wat vrouwen willen en spelen daar perfect op in.

Met hun luxe en natuurlijke shampoos, conditioners en stylingproducten heeft OGX een ijzersterke visie. Ze geloven niet in het repareren van het haar, maar in het benadrukken van de sterke kanten. Daarom zijn verschillende lijnen ontwikkeld per haartype om dit te benadrukken.

OGX Haarverzorging

De advertenties van OGX zijn daarom ook niet gevuld met grote beroemdheden of dure spots, ze laten de producten voor zichzelf spreken. Ze blijven puur, simpel en voor iedereen toegankelijk.

Ook staat OGX bekend om hun geconcentreerde producten. Je hebt relatief weinig product nodig voor optimaal resultaat, zonder dat de prijs hiervan omhoog schiet. OGX shampoo bevat nauwelijks water en zit vol met verzorgende ingredienten. Het geeft je haar dus het geweldige gevoel van een geconcentreerde shampoo, zonder dat je er veel voor hoeft te betalen. Zo blijven de producten toegankelijk voor iedere vrouw.