Anviri, de exclusieve distributeur van OGX: schoonheid, puur en simpel

‘’OGX: schoonheid, puur en simpel’’

Sinds 2012 zit het merk OGX Beauty in ons assortiment. Zij staan voor hun eigen manier van schoonheid, wat zich uit in exotische ingrediënten, de vorm van de flessen en hun zoektocht naar duurzaamheid. Ze begrijpen wat vrouwen willen en spelen daar perfect op in.

Met hun luxe en natuurlijke shampoos, conditioners en stylingproducten heeft OGX een ijzersterke visie. Ze geloven niet in het repareren van het haar, maar in het benadrukken van de sterke kanten. Alle productlijnen spelen hier fantastisch op in.  

OGX Haarverzorging

Je hebt shampoos in alle soorten en maten. De goedkope varianten zijn vaak zo dun, dat ze niet eens in je handpalm blijven liggen.

Niets is zo vervelend als goedkope waterige shampoo: je hebt er veel van nodig om je haar daadwerkelijk schoon te maken en het glijdt zo tussen je vingers door het doucheputje in. Een meer geconcentreerde shampoo biedt de oplossing maar is vaak behoorlijk aan de prijs.

In bovenstaande video gaan we de challenge aan: wint OGX het van een ‘gewone’ shampoo? De supergeconcentreerde OGX bevat nauwelijks water en zit vol verzorgende ingrediënten. Het geeft je haar het weldadige gevoel van een geconcentreerde shampoo, zonder dat je er diep voor in de buidel hoeft te tasten.

Copy link
Powered by Social Snap