Over Anviri

Sinds 1995 importeren en distribueren wij kwalitatieve populaire cosmeticaproducten vanuit het buitenland, die veel potentie hebben op de Nederlandse en/of Europese markt.

Ontdek ons team

In het begin distribueerden we voornamelijk nagelproducten, zoals kunstnagels en vijlen. Zo bemachtigden we in 2013 ruim 70% van het marktaandeel op de kunstnagelmarkt. Na al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche is ook ons assortiment uitgebreid met verschillende producten.

Ons assortiment bestaat uit verschillende hoogwaardige trendy cosmeticaproducten zoals kunstnagels en -wimpers, shampoos, gezichtsverzorging en natuurlijk ook make-up. Allemaal van merken die zo goed mogelijk in proberen te spelen op de trends en ontwikkelingen die momenteel spelen, zoals bijvoorbeeld vegan en/of sulfaatvrije shampoos, de nieuwste technologie├źn voor kunstwimpers/kunstnagels en de meest innovatieve make-up producten. Meer over de topmerken in ons assortiment kun je lezen op de pagina [onze merken]. 

Missie:
Het mogelijk maken dat klanten in het middensegment kunnen genieten van kwalitatieve hoogwaardige producten zonder daar een te hoge prijs voor te betalen. 

Visie:
Iedereen zich mooi laten voelen door middel van hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs (waarbij innovatie van groot belang is).

Anviri Cosmetics is gevestigd in Lelystad. Hier bevindt zich ons kantoor en ons magazijn. Vanuit dit magazijn worden alle producten geleverd aan de Nederlandse, Belgische en Duitse retailers in de drogisterij- en parfumeriebranche. 

Onze klanten
De producten die in ons assortiment beschikbaar zijn worden door verschillende retailers ingekocht, zodat de Nederlands consument kan genieten van deze producten. Onze producten zijn verkrijgbaar bij ICI Paris, Kruidvat, Trekpleister, Etos, enkele DIO Drogisterijen en DA Drogisterij & Parfumerie-winkels. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap