Over Anviri

Sinds 1995 importeren en distribueren wij kwalitatieve populaire cosmeticaproducten vanuit het buitenland, die veel potentie hebben op de Nederlandse en/of Europese markt.

Ontdek ons team

Het verhaal van Anviri

In 1995 zijn wij gestart met het distribueren van voornamelijk nagelproducten, zoals kunstnagels en vijlen. En met veel succes – in 2013 bemachtigden we ruim 70% op de kunstnagelmarkt. Hoe we dat doen? Door alleen merken en producten te verkopen waar wij Ć©cht in geloven. Met onze 25 jaar ervaring in de cosmeticabranche zien wij direct welk product potentieel heeft en welke niet.

Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid met meerdere productcategorieƫn. Zo hebben wij naast een groot aanbod aan kunstnagels ook kunstwimpers, shampoos, gezichtsverzorging en ontzettend veel make-up. Alles van merken die inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen, zonder af te doen aan de kwaliteit. Bovendien zijn al deze merken innovatief en dragen hun eigen steentje bij aan een mooiere wereld. Wil je meer weten over onze merken? Hier kun je er alles over lezen.

Anviri Cosmetics is gevestigd in Lelystad. Hier bevindt zich ons kantoor en ons magazijn, waar vanuit alle producten worden geleverd aan diverse Nederlandse, Belgische en Duitse retailers in de drogisterij- en parfumeriebranche.

Onze missie

Wij willen een wereld mogelijk maken waarin consumenten kunnen genieten van hoogwaardige producten zonder daar een te hoge prijs voor te betalen. Schoonheid is tenslotte voor iedereen.

Visie

Wij willen iedereen zich mooi laten voelen. Dit doen wij door de beste producten te selecteren voor een betaalbare prijs. Daarbij verliezen wij nooit het welzijn voor de wereld uit het oog, innovatie speelt een grote rol.

Onze klanten

Onze producten liggen bij verschillende Nederlandse retailers, waaronder ICI Paris, Kruidvat, Trekpleister, Etos, enkele DIO Drogisteren en DA Drogisterij & Parfumerie-winkels. En daar zijn we trots op.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap