Handleiding Impulss Gel Polish

GRATIS IMPULSS COLOR GEL t.w.v. € 11,99

Er zijn nog een paar UV Led Lampen van Impulss in omloop die een voucher bevatten voor een gratis Color Gel van Impulss. Heb jij een UV Led Lamp gekocht zonder voucher? Dan heb je helaas geen recht op een gratis Color Gel.

Heb jij een UV Led Lamp van Impulss gekocht met een voucher voor een gratis lakje bij één van de verkooppunten van Impulss?
Stuur dan een e-mail naar sales@anviri.nl met een foto van je volledige kassabon + voucher. Je ontvangt dan van ons een e-mail met een persoonlijke code voor jouw gratis lakje t.w.v. €11,99. Vervolgens kan jij zelf aan de hand van deze code en de instructies een gratis lakje naar wens uitzoeken.  

Belangrijk: dit voucher is tevens je garantiebewijs voor je Impulss led-lamp (max. 1 jaar). Bewaar dit voucher dus goed, tezamen met je volledige kassabon. Deze waardebon is eenmalig, strikt persoonlijk, en kan momenteel alleen nog worden ingewisseld via sales@anviri.nl met een kopie van je volledige kassabon + voucher en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Geldig tot uiterlijk 1 jaar na aankoop van de Impulss Starter Kit.


Voorbereiding

Met een goede voorbereiding heb je langer plezier van je mooie Impulss gelnagels. Dit kost je slechts een paar minuten, maar geeft wel het beste resultaat.Volg daarom altijd alle stappen. 

Tip: Begin met de vier nagels van je linkerhand (als je rechtshandig bent). Volg alle stappen (voorbereiden, lakken, uitharden). Eventueel herhalen tot het gewenste resultaat bereikt is. Volg daarna alle stappen bij de 4 nagels van je rechterhand en doe tot slot beide duimnagels.

*De USB-kabel van de Impulss LED-lamp kan aangesloten worden op een willekeurige USB adapter of laptop/pc. Er is geen USB adapter meegeleverd bij deze Impulss LED-lamp.

Let op: de lamp gaat automatisch aan zodra je je hand in de lamp legt.

Voorbereiding vijlen

Vijlen

Vijl je nagels mooi in model. Duw vervolgens je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje. Maak het gehele oppervlak van je nagels dof met de vijl.


schoonmaken nagels

Schoonmaken

Maak de gehele nagel goed schoon met een Impulss Cleanser/Finisher doekje. Zo kan de Impulss Gel Polish straks optimaal hechten en heb je langer plezier van je mooie gelnagels. Raak je nagels na het schoonmaken niet meer aan.

drogen

Drogen

Laat je nagels na het schoonmaken 30-60 seconden drogen aan de lucht, voordat je de Impulss Gel Polish aanbrengt.


Aanbrengen

Begin met de 4 nagels van je linkerhand (je duim komt later). Breng altijd een dun laagje gel polish aan. Een te dikke laag gel polish kan niet goed uitharden onder de LED-lamp en zal snel beschadigen. Het eerste laagje color gel hoeft nog niet dekkend te zijn.

impulss color gel lakken

Lakken

Breng de Impulss Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan op je nagels. De Impulss Gel Polish trekt vanzelf glad. Neem de voorzijde van je nagel ook mee, anders kan de gel hier loslaten.bokkenpootje

Verwijder eventuele gel polish van de huid rondom je nagel met het bijgeleverde bokkenpootje vóór het uitharden in de LED-lamp.Uitharden

Sluit de LED-lamp aan op een USB-poort* en leg je vingers goed plat in de lamp om deze te activeren. Zo kan de gel overal goed uitharden. De lamp gaat vanzelf aan zodra je je hand in de lamp legt en weer uit als de gel is uitgehard. 
Breng eventueel een tweede (dun) laagje Impulss Gel Polish aan. Laat je nagels weer uitharden in de Impulss LED-lamp totdat de lamp uitgaat.Voor het beste resultaat 2x 30 seconden laten uitharden onder de lamp.

uitharden vingers
Laat eerst vier vingernagels tegelijk uitharden.
uitharden duimen
Laat vervolgens de beide duimnagels uitharden.

Herhaal stappen

Herhaal alle stappen voor de 4 nagels van je rechterhand. Herhaal daarna alle stappen voor je beide duimnagels.

impulss color klaar

Geniet van je schitterende Impulss gelnagels!


Verwijderen

verwijderen vijlen

Vijlen

Je kunt de Impulss Gel Polish weer snel en veilig verwijderen met de Impulss Remover Pockets. Verwijder de gel nooit met een scherp voorwerp of door eraan te trekken: dit kan je eigen nagels beschadigen. Vijl de bovenkant van je nagels voorzichtig met de vijl uit de Impulss Color Gel starterkit, zodat er kleine krasjes in de gel ontstaan. Let op: vijl niet te lang door, anders beschadig je je eigen nagels.

openen remover pockets

Schoonmaken

Open de Impulss Remover Pocket aan de rand.

verwijderen color gel remover pockets

Leg het vochtige gedeelte goed recht op je nagel. Wikkel de Remover Pocket strak om je vinger, beginnend bij de zijkanten. Buig dan de rand van de Remover Pocket om, zodat deze strak om je vinger zit. Doe dit bij alle nagels. Minimaal 10 minuten laten inwerken. Kijk na 10 minuten of de Gel Polish loslaat, is dit niet het geval? Laat de Pocket dan nog 10 minuten zitten.

verwijderen color gel

Verwijderen

Verwijder de Remover Pockets en verwijder vervolgens de zacht geworden gelpolish met het bijgeleverde bokkenpootje. Doe dit voorzichtig om je natuurlijke nagels niet te beschadigen. Was vervolgens je handen.