Maui Moisture: Een unieke mix van aloë vera en zuiver kokoswater

Waar veel andere haarverzorgingsmerken starten met chemisch behandeld water, start Maui met een heerlijke combinatie van aloë vera en zuiver kokoswater. Dit maakt hen uniek in wat ze doen en zorgt ervoor dat de producten wereldwijd een groot succes zijn.

De vraag naar natuurlijke haarverzorgingsproducten wordt steeds groter. Veel mensen zijn allergisch voor sulfaten (het ingrediënt dat zorgt voor krachtig schuim) waardoor er eczeem ontstaat of een gevoelige hoofdhuid. De lijnen van Maui zijn vrij van deze chemische toevoegingen (zoals siliconen, parabenen, gluten en chemische kleurstoffen) en rijk aan biologische extracten. Dat in combinatie met de meest exotische ingrediënten, zorgen ervoor dat iedere gebruiker zich even op een tropisch eiland waant.

Ook onder de grote beautygoeroes is Maui niet onopgemerkt gebleven. Dankzij de exotische en natuurlijke ingrediënten wordt Maui ontzettend veel gebruikt in de beautywereld.

Vijf verschillende productlijnen

Momenteel heeft Maui vijf verschillende productlijnen. Iedere lijn heeft zijn eigen kleur, waardoor ze goed te herkennen zijn. De productlijnen:

Geel: Curl Quench + Coconut Oil, speciaal ontwikkeld voor krullend haar.

Rood: Strength & Anti-breakage + Agave, voor chemisch behandeld (zoals geverfd of gebleekt) haar.

Groen: Thicken & Restore + Bamboo Fibe, ontwikkeld voor broos en zwak haar.

Paars: Revive & Hydrate + Shea Butter, voor droog en beschadigd haar.

Blauw: Nourish & Moisture + Coconut Milk, speciaal voor droog haar.

Maui Moisture Hair
Maui Moisture Body