Impulss

Makkelijk en snel prachtige gelnagels! Met Impulss creëer je gelnagels zonder dat je naar de salon hoeft. Blijft langdurig zitten en is ook nog eens dierproefvrij!

Klik hier voor de handleiding impulss gel polish

GRATIS IMPULSS COLOR GEL t.w.v. € 11,99

Er zijn nog een paar UV Led Lampen van Impulss in omloop die een voucher bevatten voor een gratis Color Gel van Impulss. Heb jij een UV Led Lamp gekocht zonder voucher? Dan heb je helaas geen recht op een gratis Color Gel.

Heb jij een UV Led Lamp van Impulss gekocht met een voucher voor een gratis lakje bij één van de verkooppunten van Impulss?
Stuur dan een e-mail naar sales@anviri.nl met een foto van je volledige kassabon + voucher. Je ontvangt dan van ons een e-mail met een persoonlijke code voor jouw gratis lakje t.w.v. €11,99. Vervolgens kan jij zelf aan de hand van deze code en de instructies een gratis lakje naar wens uitzoeken.  

Belangrijk: dit voucher is tevens je garantiebewijs voor je Impulss led-lamp (max. 1 jaar). Bewaar dit voucher dus goed, tezamen met je volledige kassabon. Deze waardebon is eenmalig, strikt persoonlijk, en kan momenteel alleen nog worden ingewisseld via sales@anviri.nl met een kopie van je volledige kassabon + voucher en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Geldig tot uiterlijk 1 jaar na aankoop van de Impulss Starter Kit.