Anviri wordt steeds duurzamer

Gepubliceerd op 06 nov 2020

In samenwerking met 4Sea hebben wij zonnepanelen laten plaatsen op ons dak. Hiermee zorgen wij voor voldoende groene stroom om ons eigen pand te kunnen voorzien. Daarbij hebben we nog een andere bijzondere actie om verspilling tegen te gaan. Bij Anviri zetten wij alles op alles voor een duurzame wereld.

Bij Anviri staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om ons dak te voorzien van zonnepanelen. Hiermee kunnen wij ons eigen pand voorzien van groene stroom en dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

Bovendien staat ons magazijn vol met testproducten die wij niet meer aan de retailers kunnen leveren. Deze producten zijn fullsize en doen niet af aan het originele product. Het enige is dat ze soms geen deksel hebben of een iets andere verpakking – ze zijn tenslotte gemaakt als tester. Omdat wij bij Anviri niet houden van producten verspillen, bieden wij deze producten tegen spotprijsjes aan op onze webshop ANVY.nl. Ook op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een betere, duurzame wereld.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap