Ons Team

Op het kantoor is ons team samen aan het werk om er voor te zorgen dat we onze klanten tevreden houden met een innovatief aanbod.

Kom in contact

Het team van Anviri bestaat uit een groep gemotiveerde en gepassioneerde mensen, die samen hard werken om voor alle klanten de mooiste producten te verzamelen. Want we blijven continu opzoek naar de beste producten. Producten waar wij ├ęcht in geloven, zodat de juiste merken in de juiste schappen komen te liggen. Voor onze klanten en voor de consument.

Passie en kennis

Ons team bestaat uit mensen die allemaal een passie hebben voor cosmetica, met ieder een eigen specialiteit. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis hebben wij een multidisciplinair team samen kunnen stellen, waardoor we altijd de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Wij kunnen onze klanten als geen ander adviseren welke producten zij het beste in hun assortiment kunnen opnemen. Want dat is voor ons het belangrijkst: de juiste producten aan de juiste retailer koppelen.

Vertegenwoordigers

Bovendien hebben wij vertegenwoordigers in ons team om bij al onze klanten langs te gaan, zodat we samen het assortiment kunnen optimaliseren. Wij houden te allen tijde contact met onze klanten, zodat iedereen tevreden is en blijft.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap