Al 20 jaar marktleider in pallettes

Met ruim 20 jaar aan ervaring en kennis is Profusion Cosmetics marktleider op het gebied van make-up paletten. Gestart in Los Angeles, maar inmiddels uitgegroeid naar een merk wat zich in meer dan 30 landen wereldwijd heeft bewezen. 

De naam Profusion is opgebouwd uit twee delen. Pro = professioneel. Fusion = een combinatie van trend, schoonheid en innovatie. Dat is wat voorop staat in dit merk. Mooie, hoogwaardige palletten om iedere make-up liefhebber te inspireren.

Profusion Make Up Brushes
Profusion Palettes

Alle make-up paletten van Profusion zijn van professionele kwaliteit en hebben een grote keuze in trendy kleuren. Profusion blijft zichzelf innoveren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ze voorzien in alle wensen van de make-up liefhebbers: ze zijn makkelijk te blenden, in alle kleuren beschikbaar, blijven de hele dag zitten en geschikt voor alle huidtypen. Bovendien is alle make-up duurzaam en dierproefvrij.

Tegenwoordig hebben zij zich ook gevestigd in de markt van kwasten. Met hun unieke designs en hoge kwaliteitskwasten staan ze ook hier aan de top.