KISS lanceert de Magnetic Lashes

Gepubliceerd op 13 jul 2020

KISS is jaren geleden overgewaaid vanaf de VS naar Europa, en sindsdien razend populair over de hele wereld. Sinds het begin zijn zij marktleider in nagelverzorging. Hun visie: mooie doe-het-zelfproducten zodat iedereen thuis het salongevoel kan nabootsen. Daar komen vanaf nu de ‘Magnetic Lashes’ bij, en die hebben wij!

Magnetische wimpers zijn ideaal voor wie geen geklieder meer wil met wimperlijm. Het zijn kunstwimpers met super kleine magneetjes, waarmee je de wimpers op elkaar klikt. Dit maakt het proces nog gemakkelijker en sneller. Bovendien kun je ze heel snel verplaatsen wanneer ze niet goed geplaatst zijn, en kun je ze gemakkelijk opnieuw gebruiken.

”Ideaal voor mensen die niet willen kliederen met wimperlijm”

Met de bijbehorende eyeliner van KISS breng je de wimpers aan. In de eyeliner zitten magnetische deeltjes, waardoor de wimpers blijven zitten. Het aanbrengen gaat zeer gemakkelijk: breng een lijntje aan boven de wimpers en plak de magnetische wimpers daarop vast.

De populariteit van de magnetic lashes stijgen iedere dag, en dat is niet zonder reden. Het is makkelijk, snel en het resultaat is prachtig. Op onze webshop ANVY.nl is de populariteit al bewezen.

Wil je ook graag de magnetic lashes verkopen in jouw winkel? Neem dan gerust contact met ons op.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap