WERKEN BIJ ANVIRI

Werken bij Anviri Cosmetics

Anviri Cosmetics is importeur/distributeur van o.a. de merken Sleek, OGX en Hask. Wij staan al meer dan 20 jaar garant staat voor een breed assortiment cosmeticaproducten van hoge kwaliteit. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.


Ervaren Logistiek Talent (full-time)

Wij zijn hard aan het groeien en voegen de mooiste merken toe aan ons beheer!
Inmiddels staan wij als importeur/distributeur in de cosmetica alweer meer dan 20 jaar garant voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.
Op onze logistieke afdeling staan we op dit moment voor een grote verandering door de invoering van een nieuw systeem wat onze processen voor een groot deel zal gaan automatiseren.

Wat ga je doen?
Als logistieke man/vrouw ben je inzetbaar in het hele logistieke proces. Het ene moment verzamel je een order en het andere moment regel je transport. Je ontvangt orders, verwerkt ze en maakt ze verzendklaar én je beheert en verwerkt administratieve gegevens. Je houdt de voorraad in de gaten, doet bestellingen en denkt mee met ons hele proces. Je bent in staat om in grote aantallen te plannen en om een actieve rol te spelen in het besteladvies ten behoeve van onze voorraad.

Wie ben jij?
Je kunt goed organiseren en prioriteiten stellen. Je voelt je verantwoordelijk en bent graag bezig met hoe we dingen beter kunnen doen. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team. Je werkt planmatig en denkt in oplossingen. Je bent cijfermatig sterk en hebt meerdere jaren ervaring in een magazijn met een grote variëteit aan producten.
Je bent minimaal in het bezit van een mbo opleiding op niveau 4. Na je opleiding ben je door een logistieke vervolgopleiding, training of ervaring een ‘stevige’ logistieke persoonlijkheid geworden die zijn of haar zaakjes graag op orde heeft.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een reachtruckcertificaat.

Wij bieden:
Wij bieden jou een leuk en enthousiast team, een marktconform salaris en een pensioenplan.
Heb jij zin in deze fulltime afwisselende en uitdagende baan? Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. en pasfoto mailen naar Henriët.


Marketing / Communicatie stagiair(e)

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopstage in de cosmeticawereld? Hou je van afwisseling en ben jij creatief? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou.

Wat zijn de werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden aan het productmanagementteam
 • Schrijven van (online) communicatieteksten
 • Social media: creëren van content en kalender
 • Opzetten en beheer e-newsletters
 • Ontwikkeling communicatiematerialen 

Jouw profiel:

 • Relevante opleiding, bij voorkeur richting marketing / communicatie
 • Pro-actief en een hands-on mentaliteit
 • Social Media en content know-how
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende meeloopstage van minimaal 4 maanden
 • Een veelzijdige functie in een leuk team bij een A-merken leverancier
 • Een dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid centraal staan

Kom jij ons team versterken?  Ben jij degene die wij zoeken en ga jij de uitdaging aan?  Stuur dan je C.V. met motivatiebrief en pasfoto t.a.v. Tanja.


Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.