WERKEN BIJ ANVIRI

Werken bij Anviri Cosmetics

Anviri Cosmetics is importeur/distributeur van o.a. de merken Sleek, OGX en Hask. Wij staan al meer dan 20 jaar garant staat voor een breed assortiment cosmeticaproducten van hoge kwaliteit. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.


Commercieel medewerker binnendienst (full-time)

We blijven groeien en zijn daarom op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop in de binnendienst en sta je in nauw contact met de buitendienst. Zelf heb je ook contact met de klant. Je belt de klant regelmatig naar aanleiding van mailings en acties en informeert over producten, orders, facturen e.d.

Je zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van offertes, je verwerkt binnenkomende aanvragen en de bijbehorende administratie, je voert nieuwe klanten in, je beheert dossiers van bestaande en potentiële klanten en je onderhoudt het CRM systeem. Je beheert en bewaakt de resultaten van onze klanten én je neemt het initiatief tot actie als dat nodig is.

Als commercieel medewerker binnendienst werk je nauw samen met andere afdelingen zoals de buitendienst, logistiek, marketing, productmanagement etc.

Wie ben jij:

Je bent enthousiast en werkt probleemoplossend. Je houdt ervan structuur aan te brengen in je werk en creëert hiermee overzicht voor jezelf en je collega’s.
 Je bent klantgericht, hebt een goede telefoonstem en je vindt het leuk om zowel in het Nederlands als in het Engels een goed contact te leggen en te onderhouden met onze klanten.
Je hebt een afgeronde relevante MBO opleiding op minimaal niveau 4.

Wie zijn wij:

Wij zijn een enthousiast en groeiend team en steeds bezig met hoe we de dingen beter kunnen doen. We hebben een platte organisatie met korte lijnen en mogelijkheden genoeg om jezelf te ontwikkelen.Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een afwisselende functie in een enthousiast team, een marktconform salaris en een pensioenplan.

Is dit een functie voor jou? Mail dan je brief en C.V. t.a.v. Henriët.


Ervaren Logistiek Talent (full-time)

Wij zijn hard aan het groeien en voegen de mooiste merken toe aan ons beheer!
Inmiddels staan wij als importeur/distributeur in de cosmetica alweer meer dan 20 jaar garant voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.
Op onze logistieke afdeling staan we op dit moment voor een grote verandering door de invoering van een nieuw systeem wat onze processen voor een groot deel zal gaan automatiseren.

Wat ga je doen?
Als logistieke man/vrouw ben je inzetbaar in het hele logistieke proces. Het ene moment verzamel je een order en het andere moment regel je transport. Je ontvangt orders, verwerkt ze en maakt ze verzendklaar én je beheert en verwerkt administratieve gegevens. Je houdt de voorraad in de gaten, doet bestellingen en denkt mee met ons hele proces. Je bent in staat om in grote aantallen te plannen en om een actieve rol te spelen in het besteladvies ten behoeve van onze voorraad.

Wie ben jij?
Je kunt goed organiseren en prioriteiten stellen. Je voelt je verantwoordelijk en bent graag bezig met hoe we dingen beter kunnen doen. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team. Je werkt planmatig en denkt in oplossingen. Je bent cijfermatig sterk en hebt meerdere jaren ervaring in een magazijn met een grote variëteit aan producten.
Je bent minimaal in het bezit van een mbo opleiding op niveau 4. Na je opleiding ben je door een logistieke vervolgopleiding, training of ervaring een ‘stevige’ logistieke persoonlijkheid geworden die zijn of haar zaakjes graag op orde heeft.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een reachtruckcertificaat.

Wij bieden:
Wij bieden jou een leuk en enthousiast team, een marktconform salaris en een pensioenplan.
Heb jij zin in deze fulltime afwisselende en uitdagende baan? Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. en pasfoto mailen naar Henriët.


Cosmetica ambassadrice / ambassadeur / accountmanager Z.O.-Nederland (full-time)

Wij zijn super enthousiast over Sleek, van de Matte Me tot het Highlighting Palette! En dan hebben we het nog niet eens gehad over al onze andere merken zoals Gosh, Hask, Kiss en natuurlijk de shampoo van de sterren: OGX! Heb jij ook die passie?

Ben jij MUA/visagist(e) of wil je dit graag worden? Wij bieden je deze kans! Wij hebben nog één vacature in de regio zuid-oost Nederland!

Anviri Cosmetics is een gevestigde leverancier van een breed assortiment A merken cosmetica producten, zoals make-up, haarverzorging en nagels.

Wat ga je doen?
Als ambassadrice/ambassadeur bezoek je klanten in jouw regio en ben je verantwoordelijk voor de presentatie in de winkel, het aanwezige assortiment en de voorraad. Je onderhoudt het contact met de filiaalmanager en de medewerkers en houdt ze op de hoogte van alle promoties en introducties van onze merken. Ook verzorg je korte demonstraties en geef je uitleg over het gebruik, de toepassing en de belangrijke kenmerken van het product.

Wie ben jij?
Jij hebt een MBO 4 opleiding afgerond, bent fulltime (of minimaal 32 uur) inzetbaar, hebt een rijbewijs en je hebt een enthousiaste persoonlijkheid. Je woont in de provincie Noord Brabant, Limburg, Utrecht of Gelderland (onder de lijn Utrecht stad-Enschede.
Wij bieden je een groeiend team, aansprekende producten en gezellige collega’s.
Heb jij zin in deze afwisselende baan? Stuur ons dan je c.v. met pasfoto én motivatie en je hoort zéker van ons!

Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. en pasfoto mailen naar Henriët.


Marketing / Communicatie stagiair(e)

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopstage in de cosmeticawereld? Hou je van afwisseling en ben jij creatief? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou.

Wat zijn de werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden aan het productmanagementteam
 • Schrijven van (online) communicatieteksten
 • Social media: creëren van content en kalender
 • Opzetten en beheer e-newsletters
 • Ontwikkeling communicatiematerialen 

Jouw profiel:

 • Relevante opleiding, bij voorkeur richting marketing / communicatie
 • Pro-actief en een hands-on mentaliteit
 • Social Media en content know-how
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende meeloopstage van minimaal 4 maanden
 • Een veelzijdige functie in een leuk team bij een A-merken leverancier
 • Een dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid centraal staan

Kom jij ons team versterken?  Ben jij degene die wij zoeken en ga jij de uitdaging aan?  Stuur dan je C.V. met motivatiebrief en pasfoto t.a.v. Tanja.


Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.