WERKEN BIJ ANVIRI

Werken bij Anviri Cosmetics

Anviri Cosmetics is importeur/distributeur van o.a. de merken Sleek, OGX en Hask. Wij staan al meer dan 20 jaar garant staat voor een breed assortiment cosmeticaproducten van hoge kwaliteit. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.


Voor onze (inter)nationale key accounts zijn wij op zoek naar een 

KEY ACCOUNTMANAGER M/V (32-40 uur).

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is een ambitieus persoon met een afgeronde hbo-opleiding, een scherp commercieel inzicht en bewustzijn. Je bent een sterke onderhandelaar en je kunt zelfstandig en in een team werken. Je bent verbaal sterk, je doorziet de verschillende belangen snel en bent in staat om de juiste acties te nemen op het juiste moment.
Je kunt je uitstekend uitdrukken in zowel Nederlands als Engels.

Wat ga je doen?

Als key accountmanager volg jij de marktontwikkelingen op de voet. Je analyseert en weet welke strategische informatie je nodig hebt. Je ziet kansen en bedreigingen en bent in staat om al deze informatie, in overleg met onze general manager, om te zetten in een gedegen strategisch (jaar)plan en targets. Je neemt zelfstandig initiatieven om groei en omzet te bereiken en om het strategisch (jaar)plan uit te voeren. 

Je werkt op kantoor aan je strategie en jaarplan en je beheert de relatie met de key accounts. Je zorgt dat ze goed geïnformeerd zijn over onze producten en ons assortiment en je bent alert op nieuwe mogelijkheden. Jij vraagt je aldoor af of uitbreiding bij je huidige accounts mogelijk is. Daarnaast ben je een netwerker en altijd op zoek naar nieuwe grote klanten.

Jaarlijks ga je de gesprekken aan met onze key accounts. Je bent een sterke onderhandelaar en een prettige én stevige gesprekspartner, dus dat is geen probleem voor jou. Je onderhandelt de voorwaarden, de acties voor het komende jaar en het (reclame)budget/plan.  

Je bewaakt de gemaakte afspraken, de budgetten en je bent verantwoordelijk voor de omzet van jouw key accounts in binnen- en buitenland. Deze klanten zijn bijvoorbeeld drogisterijketens en groothandels.

Wij bieden jou:

Wij bieden jou een uitdagende commerciële functie met ruimte voor ontwikkeling, een marktconform salaris, 24 vakantiedagen op fulltime basis, een pensioenregeling en uitzicht op een vast contract.
Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur op ons kantoor in Lelystad.

Zoeken wij jou?

Lijkt je dit een mooie stap in je carrière, dan nodigen we jou van harte uit om te reageren. Je kunt je c.v. mét je motivatie mailen naar Henriët.

Als je meer informatie over deze positie wilt, dan kun je op maandag, dinsdag of vrijdag contact opnemen met Henriët.

Ben jij nog niet toe aan deze stap omdat je de ervaring nog niet hebt, maar lijkt je dit een carrière voor jou? Neem dan ook even contact met ons op voor een junior functie.


Marketing/Communicatie stagiar(e)

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopstage in de cosmetica wereld? Hou je van afwisseling en ben jij creatief? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou.

Wat zijn de werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden aan het product management team
 • Schrijven van (online) communicatieteksten
 • Social media: creëren van content en kalender
 • Opzetten en beheer e-newsletters
 • Ontwikkeling communicatiematerialen

Jouw profiel:

 • Relevante opleiding,bij voorkeur richting marketing / communicatie
 • Pro-actief en een hands-on mentaliteit
 • Social Media en content know-how
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende meeloopstage van minimaal 6 maanden
 • Een veelzijdige functie in een leuk team bij een A-merken leverancier
 • Een dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid centraal staan

Kom jij ons team versterken?

Ben jij degene die wij zoeken en ga jij de uitdaging aan?  Stuur dan je CV, motivatiebrief en pasfoto aan Henriët

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.