WERKEN BIJ ANVIRI

Werken bij Anviri Cosmetics

Anviri Cosmetics is importeur/distributeur van o.a. de merken Sleek, OGX en Hask. Wij staan al meer dan 20 jaar garant staat voor een breed assortiment cosmeticaproducten van hoge kwaliteit. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.

Wij zijn op zoek naar:


Vertegenwoordig(st)er zuid oost Nederland (minimaal 32 uur)

Heb jij affiniteit in de Cosmetica branche en ben je bekend met make-up, ben je toevallig ook nog MUA/visagist(e) en heb je verkoopervaring?
Dan hebben wij voor jou een vacature voor in de regio zuid-oost Nederland!

Ben jij MUA/visagist(e) en heb je verkoopervaring? Wij hebben een nieuwe vacature in de regio zuid-oost Nederland!

Anviri cosmetics is een gevestigde leverancier van een breed assortiment A-merken cosmetica producten, zoals make-up, haarverzorging en nagels.

Wat ga je doen?

Als vertegenwoordig(st)er bezoek je klanten in jouw regio en ben je verantwoordelijk voor de presentatie in de winkel, het aanwezige assortiment en de voorraad. Je verkoopt ons assortiment, onderhoudt het contact met de filiaalmanager en de medewerkers en houdt ze op de hoogte van alle promoties en introducties van onze merken. Ook verzorg je korte demonstraties en geef je uitleg over het gebruik, de toepassing en de belangrijke kenmerken van het product.

Wie ben jij?

Jij hebt een MBO 4 opleiding afgerond, bent fulltime (of minimaal 32 uur) inzetbaar, hebt een rijbewijs en je hebt een enthousiaste persoonlijkheid. Je woont in de provincie Noord Brabant, Limburg, Utrecht of Gelderland (onder de lijn Utrecht stad-Enschede.

Wij bieden je een groeiend team, aansprekende producten en gezellige collega’s.

Heb jij zin in deze afwisselende baan? Stuur dan je c.v. met pasfoto én motivatie naar Henriet.


Junior Productmanager (full-time)

Wij zijn super enthousiast over Sleek, van de Matte Me tot het Highlighting Palette! En dan hebben we het nog niet eens gehad over al onze andere merken zoals Gosh, Hask, Kiss en natuurlijk de shampoo van de sterren: OGX! Heb jij ook die passie?

Wie ben jij en wat ga je doen?

Als junior productmanager ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de marktpositie van onze verschillende trendy cosmeticaproducten. Je krijgt je eigen merken toegewezen waarvoor je productmarketingplannen opstelt, die je vermarkt en administratief beheert. Samen met de senior product manager doe je de forecast. Je zorgt voor een marktconform en concurrerend prijs- en margebeleid. Je bent een echte adviseur als het om jouw producten gaat. Jij bent op de hoogte als het gaat om vragen over het product, acties, promoties etc.

Om dit goed te doen ben én blijf je continue op de hoogte van markt- en productontwikkelingen en de concurrentie. Je vertaalt deze informatie samen met de senior productmanager naar een strategie en je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen goed geïnformeerd zijn over de praktische uitvoering van de strategie. Je formuleert heldere doelstellingen en denkt creatief, zonder hierbij het commerciële belang uit het oog te verliezen. Je signaleert en je stelt bij waar nodig.

Je hebt direct contact met de andere afdelingen die betrokken zijn bij het proces, zoals DTP, logistiek en accountmanagement.

 • je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond
 • je bent creatief, initiatiefrijk, daadkrachtig, commercieel en organisatorisch sterk
 • je bent in staat overzicht te bewaren en neemt de verantwoordelijkheid voor je doelen

Wie zijn wij en wat bieden we jou?

Anviri cosmetics is een gevestigde leverancier van een breed assortiment A-merken cosmetica, zoals make-up, haarverzorging en nagels. We hebben steeds meer merken in ons beheer en we zoeken dan ook nog een junior productmanager voor ons team van productmanagers. We bieden je een afwisselende uitdagende zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden in een groeiend bedrijf, een marktconform salaris en een pensioenplan.

Heb jij zin in deze afwisselende baan? Stuur dan je c.v. met pasfoto én motivatie naar Henriet.


Ervaren Logistiek Talent (full-time)

Wij zijn hard aan het groeien en voegen de mooiste merken toe aan ons beheer!
Inmiddels staan wij als importeur/distributeur in de cosmetica alweer meer dan 20 jaar garant voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken in binnen- en buitenland.
Op onze logistieke afdeling staan we op dit moment voor een grote verandering door de invoering van een nieuw systeem wat onze processen voor een groot deel zal gaan automatiseren.

Wat ga je doen?
Als logistieke man/vrouw ben je inzetbaar in het hele logistieke proces. Het ene moment verzamel je een order en het andere moment regel je transport. Je ontvangt orders, verwerkt ze en maakt ze verzendklaar én je beheert en verwerkt administratieve gegevens. Je houdt de voorraad in de gaten, doet bestellingen en denkt mee met ons hele proces. Je bent in staat om in grote aantallen te plannen en om een actieve rol te spelen in het besteladvies ten behoeve van onze voorraad.

Wie ben jij?
Je kunt goed organiseren en prioriteiten stellen. Je voelt je verantwoordelijk en bent graag bezig met hoe we dingen beter kunnen doen. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team. Je werkt planmatig en denkt in oplossingen. Je bent cijfermatig sterk en hebt meerdere jaren ervaring in een magazijn met een grote variëteit aan producten.
Je bent minimaal in het bezit van een mbo opleiding op niveau 4. Na je opleiding ben je door een logistieke vervolgopleiding, training of ervaring een ‘stevige’ logistieke persoonlijkheid geworden die zijn of haar zaakjes graag op orde heeft.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een reachtruckcertificaat.

Wij bieden:
Wij bieden jou een leuk en enthousiast team, een marktconform salaris en een pensioenplan.
Heb jij zin in deze fulltime afwisselende en uitdagende baan? Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. en pasfoto mailen naar Henriët.


Marketing / Communicatie stagiair(e)

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopstage in de cosmeticawereld? Hou je van afwisseling en ben jij creatief? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou.

Wat zijn de werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden aan het productmanagementteam
 • Schrijven van (online) communicatieteksten
 • Social media: creëren van content en kalender
 • Opzetten en beheer e-newsletters
 • Ontwikkeling communicatiematerialen 

Jouw profiel:

 • Relevante opleiding, bij voorkeur richting marketing / communicatie
 • Pro-actief en een hands-on mentaliteit
 • Social Media en content know-how
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende meeloopstage van minimaal 4 maanden
 • Een veelzijdige functie in een leuk team bij een A-merken leverancier
 • Een dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid centraal staan

Kom jij ons team versterken?  Ben jij degene die wij zoeken en ga jij de uitdaging aan?  Stuur dan je C.V. met motivatiebrief en pasfoto t.a.v. Tanja.


Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.