Fun and Flirty

In 1999 heeft schoonheidsondernemer Maria Hatzistefanis producten in het leven geroepen die zich richten op specifieke huidproblemen. En met succes! In 2010 kwam daar het hippe, effectieve merk NIP + FAB bij. Door haar specifieke markt en succesvolle producten, kreeg ze al snel wereldwijd succes. Inmiddels is NIP + FAB in meer dan 35 landen wereldwijd te koop.

NIP + FAB is een relatief jong merk, wat haar oorsprong in Londen heeft. Al jaren waren zij bezig met huidverzorging, maar door de nadruk te leggen op plezier en effectiviteit is het merk NIP + FAB geboren. Met de kleurrijke verpakkingen zijn zij herkenbaar en gebruiksvriendelijk. Alle kleuren staan namelijk voor een specifiek huidprobleem. Vrolijk, overzichtelijk en herkenbaar. Niet voor niets wordt NIP + FAB bestempeld als ‘Fun and Flirty’.

Naast een ijzersterke strategie op social media, zijn zij ook niet onopgemerkt gebleven bij grote beroemdheden. Zo heeft Kylie Jenner al eerder haar naam aan het merk verbonden met een campagne.

Nip + Fab Gezichtsverzorging

De productlijnen van NIP+FAB

  • Glycolic Fix: De 2% – 4% glycolzuur in dit product werkt als een peeling die de huid verhelderd en glad achterlaat met een gezonde glow.
  • Glycolic Fix Extreme: De 5%-10% glycolzuur in dit product werkt als een peeling die ervoor zorgt dat de huid zichtbaar wordt verhelderd, verzacht en gevoedt. En daarnaast werkt dit product ook celvernieuwend.
  • Retinol Fix: De werkzame stof in deze lijn is retinol. Retinol staat bekend om zijn anti-aging eigenschappen. Dit ingrediënt heeft een huidvernieuwende werking die rimpeltjes verzacht en fijne lijntjes kan verminderen.
  • Salicylic Fix: Deze lijn is gebaseerd op de zuiverende werking van salicylzuur. Salicylzuur werkt als een peeling en reinigt de huid. De ontstekingsremmende eigenschappen zorgen er ook voor dat dit ingrediënt onzuiverheden, puistjes en acné tegen gaat.
  • Vitamin C Fix: Vitamine C is een supplement dat je via je voeding binnen kunt krijgen. Je kunt het product ook verwerken in huidverzorging voor een verhelderende werking. Deze lijn hydrateert, kalmeert en maakt de huid glad.

Copy link
Powered by Social Snap