Hét nummer 1 ampullen merk in Spanje

laCabine is een Spaans huidverzorgingsmerk van zeer hoge kwaliteit. Ze staan bekend om hun hoogstaande producten, die zijn voorzien van subtiele geuren en smeltende structuren. Hun ampullen voorzien iedere vrouw van de juiste huidverzorging.

De glazen ampullen zijn gevuld met een hoge concentratie van actieve ingrediënten, die door de snel absorberende textuur onmiddellijk zichtbaar zijn. Vanwege de hermetisch afgesloten verpakking komen de ingrediënten niet in contact met zuurstof, licht of andere schadelijke middelen. Zo behouden de formules hun optimale werking.

Bovendien hebben de ampullen het perfecte formaat. Ze bevatten precies de juiste hoeveelheid om iedere huid een boost te geven. De inhoud is dusdanig geconcentreerd dat het precies voldoende is om de huid onmiddellijk te verfraaien. De maximale concentratie voor direct zichtbaar effect.

Anti-Age Revive Elixir Ampullen

De beloftes van laCabine:

  • we zorgen voor persoonlijk welzijn en gezondheid;
  • het concept van schoonheid wordt zo toegankelijk voor iedereen;
  • we gebruiken de laatste generatie van actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit en zichtbare resultatenl
  • we bieden specialistische producten voor iedere huidbehoefte;
  • we dragen zorg voor het product en de uitstraling hiervan.

In 2019 zijn er meer dan 1 miljoen ampullen verkocht. Wij zijn de eerste Nederlandse distributeur van deze prachtige producten! Ze zijn te koop per ampul of per set.

Eye Contour ampullen

Botox-Like ampullen

Vitamine C ampullen