Werken bij Anviri Cosmetics


Anviri Cosmetics is een vooraanstaande importeur/distributeur die al meer dan 20 jaar garant staat voor een breed assortiment cosmeticaproducten van hoge kwaliteit.  Onze klanten zijn drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Key accountmanager

Als key accountmanager ben je verantwoordelijk voor de key accounts in binnen- en buitenland.
Je onderhandelt voorwaarden met onze belangrijkste klanten en onderhoudt en bouwt de relaties met onze belangrijkste klanten uit.
Je zorgt dat nieuwe producten bij de klant continue onder de aandacht worden gebracht, je bewaakt het reclameplan en de invulling daarvan en draagt op die manier actief bij aan de vergroting van onze markt.
Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt en van de concurrentie. Je weet weke strategische informatie je nodig hebt en signaleert behoeftes. Daarnaast evalueer je de resultaten en ben je in staat om met als deze informatie een gedegen strategisch plan/jaarplan op te stellen.
Je bent commercieel, kritisch en een sterke onderhandelaar (je hebt ervaring in het sluiten van deals). Je hebt (aantoonbare) ervaring en kennis om deze functie zelfstandig in te vullen. Je bent daarnaast verbaal sterk, analytisch en kunt planmatig werken.
Je doorziet de verschillende belangen snel en bent in staat hierin de juiste acties te nemen. Intern houd je o.a. nauw contact met productmanagement en begeleidt, ondersteunt en stimuleert de buitendienst.
De standplaats van de functie is Lelystad.
Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur in de cosmetica.

Wij bieden:
  • Een afwisselende, dynamische, uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin je een echte bijdrage kan leveren.
  • Een marktconform salaris.
  • Pensioenplan.


Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. mailen naar henriet.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.